نوسازی و واردات ناوگان حمل و نقل به وزارت صنعت محول شد

مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری گفت: اختیارات نوسازی، بهسازی و واردات ناوگان به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول شد.

خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی فتحی در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری استان فارس با اشاره به نقش حمل و نقل در صنعت و توسعه کشور، از حمل و نقل و راهداری به عنوان دو بال سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای یاد کرد و اظهار داشت: این سازمان با حمل 550 میلیون تُن کالای دارای بارنامه و مدیریت 438 هزار ناوگان سنگین، سهم حمل و نقل 86 درصدی را در کشور بر عهده دارد.

مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به فعالیت 15 هزار ناوگان این بخش، بیان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با حمل 95 درصد ترانزیت کشور و جابه جایی 14.7 میلیون تن کالا در 26 پایانه مرزی، نقشی اساسی را در عرصه اقتصادی کشور و رفع تحریم ها ایفا می کند.

فتحی همچنین از خدمات رسانی ناوگان مسافری کشور با جابه جایی چهار میلیون و 500 هزار مسافر در بازه زمانی 15 تا 20 روزه اربعین حسینی به عنوان اقدامی بی مانند در حوزه حمل و نقل جهان یاد و بر سهم کلیدی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در افزایش نقش ژئوپلتیک ایران و بهره برداری از مزایای اقتصادی کشور تأکید کرد.

وی به کمبود ناوگان اتوبوسی و ناکافی بودن فعالیت 7000 دستگاه اتوبوس در حوزه حمل و نقل مسافری اشاره و اظهار کرد: با توجه به این که اختیارات نوسازی، بهسازی و واردات ناوگان به وزارت صنعت، معدن و تجارت محول شده است، تخصیص ارز کافی از سوی بانک مرکزی و ثبت سفارش واردات از سوی این وزارتخانه به تسریع در روند نوسازی ناوگان کمک می کند.

مشاور ریاست و مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از نوسازی ماشین آلات به عنوان یکی از اولویت های اصلی این سازمان یاد کرد و گفت: 800 دستگاه ماشین آلات با صرف اعتباری بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان خریداری شده و به ناوگان فعال کشور افزوده می شوند.

فتحی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تدوین قانون جامع حمل و نقل کشور، ابراز امیدواری کرد: تصویب این قانون از سوی مجلس شورای اسلامی به رفع مشکلات موجود در این حوزه کمک کند.

وی همچنین از تغییر ساختار قرارداد نیرو های شرکتی و افزایش حقوق آنان خبر داد.

انتهای پیام

نظرات

captcha